De e-mail weergeven als webpagina

Nieuwsbrief februari
11 februari 2021
Beste klant,

Wie had ooit kunnen denken dat we met de recente sneeuwstorm zouden beamen dat thuiswerken ook zo z’n voordelen heeft. Gelukkig hebben we deze nieuwe manier van werken inmiddels omarmd, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Vanuit onze gesprekken met klanten kwam naar voren dat er een sterke behoefte is om meer inzicht te krijgen in de manier hoe we werken op afstand.

In deze Special bieden we verschillende diensten aan gebaseerd op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Ben je benieuwd waar jouw organisatie nu staat? Doe dan de SoftwareONE Winter Check en ontdek met de productiviteitsscore in Microsoft 365 welke progressie jullie organisatie reeds gemaakt heeft in de afgelopen periode. Een andere korte termijn oplossing is gericht op het onder controle krijgen van grote IT uitgaven. Met Cost Take Out bespaar je direct doordat we inzicht creëren.

Ook besteden we aandacht aan data en beveiliging. Met behulp van Cognni Information Intelligence brengen we incidenten in kaart die een hoog risico vormen. Schrijf je hieronder in voor de demo op 9 maart door onze Pre-Sales Cloud Consultant Jurgen Hannink.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,
Michel van Teijlingen

SoftwareONE Winter Check

MSP of the Year.jpg
LIVE demo: hoe voorkom je een datalek?

Hoe voorkom je een datalek en zorg je ervoor dat gevoelige informatie niet in handen van derden valt? SoftwareONE gebruikt al enige tijd de tooling van Cognni Information Intelligence voor het mappen, detecteren en onderzoeken van verschillende data-sets in Office 365.

Op 9 maart van 10.00 – 10.30 uur geeft Jurgen Hannink, Pre-Sales Cloud Consultant bij SoftwareONE, een tweede LIVE demo waarin de nieuwste functionaliteiten van het Cognni platform worden gepresenteerd.

Martijn van Tol.jpg
Microsoft 365 productiviteitsscore
Waar staat jouw organisatie op dit moment? En maken verschillende afdelingen (zoals HR, Marketing etc) wel optimaal gebruik van de tools zoals Teams, OneDrive en Intune? In drie fases helpen wij je met het verbeteren van jouw productiviteitsscore waarin de score wordt vergeleken met de benchmarks in jouw branche.
Intelligence Partner.jpg
Cost Take Out

Met Cost Take Out realiseren we een besparing van 2 tot 15 procent. Daarbinnen komt 50 procent uit de grote framework contracten, zoals Microsoft, IBM, Oracle en SAP zo een 30% uit standaard software en nog eens 20% uit gespecialiseerde software. Cost Take Out helpt je dus om snel kortetermijndoelstellingen te realiseren. Ben Mohseni, SAM consultant bij SoftwareONE, vertelt je er graag meer over.

Optimum Consulting.jpg
Digitaal ondertekenen
Sinds begin 2020 is de vraag naar een oplossing voor het digitaal ondertekenen van documenten sterk toegenomen. Claudia Kolleman, Solution Advisor Digital Content bij SoftwareONE behandelt de volgende onderwerpen in haar blog; de rechtsgeldigheid van een digitale handtekening, op welke kosten kan worden bespaard en hoe zo’n oplossing integreert met jullie systemen.
Renewals beheren
Heb jij ook moeite met het beheren van verschillende IT contracten? Met Renewal Manager in PyraCloud zorg je dat contracten op tijd worden verlengd waardoor je in een betere onderhandelingspositie verkeerd. Door inzicht in de dashboards kun je bijvoorbeeld besparen op de volgende contractperiode.
Podcasts voor onderweg
Nu we vooral vanuit huis werken is een frisse neus halen altijd goed. Beluister tijdens het wandelen eens één van onze opgenomen podcasts. Onze Solution Specialisten bespreken hier uiteenlopende onderwerpen zoals veelvoorkomende vragen bij Windows Virtual Desktop of de mogelijkheden binnen Microsoft Teams.